banner 2023 10

banner 2023 10 m1

Ideiglenes felvételi jegyzék

Tájékoztatjuk a kedves szülőket, tanulókat, hogy az ideiglenes felvételi jegyzék sorrendje tájékoztató jellegű.

A jegyzéken a jelentkezők a 11 jegyű oktatási azonosítójukkal, vagy a jelentkezéskor megadott jeligével szerepelnek az oktatási azonosító növekvő sorrendjében. A megállapítása tekintetében az adott képzésre felvételizők összpontszáma a hozott pontok és a felvételi pontok összesítése alapján alakult ki. A szóbeli vizsgára be nem hívott, illetve a szóbeli vizsgán meg nem jelent diákokat nem áll módunkban felvenni, jelentkezésüket elutasítottuk.


Új tagozatkód felvétele


A felvételi vizsgák eredményei alapján a tanulóknak 2024. április 8- 10. között lehetőségük van eredeti továbbtanulási szándékuk megváltoztatására. A módosítás során a tanulmányi területek sorrendje módosítható, illetve új tanulmányi terület felvételére is van lehetőség kizárólag abban a középfokú iskolában, amely az eredeti tanulói adatlapon szerepelt. Amennyiben iskolánkban új tanulmányi területet szeretnének megjelölni, kérjük, hogy szándékukat e-mailben jelezzék a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen. Új tagozatkód felvétele kizárólag az iskolával való egyeztetés után történhet!
Az egyeztetés tényét a középfokú iskolába eredetileg benyújtott jelentkezési lapon kell feltüntetni.
Ilyenkor módosító tanulói adatlapot kell továbbítani a Hivatalba. A módosításra a KIFIR elektronikus adatlapkitöltő rendszerben van lehetőség 2024. április 8- 10. közötti időszakban a felvételi lapok kitöltésével megegyező módon:

  • ha a tanuló felvételi lapjait az általános iskola készítette el, a módosítást a tanuló általános iskolájában végezhetik el,
  • a magyarországi általános iskolával tanulói jogviszonyban nem álló jelentkezők, akik egyénileg nyújtották be a felvételi dokumentumokat, az egyéni jelentkezés módjára vonatkozóan a Hivatal honlapján (www.oktatas.hu) − a Köznevelés/Középfokú felvételi eljárás/Tájékoztató felvételizőknek/A középfokú felvételi eljárás információi menüpont alatt – a jelentkezési időszakot megelőzően nyilvánosságra hozott módon végezhetik el.

A módosító tanulói adatlapok feldolgozását követően pedig 2024. április 17-éig kiegészítjük a jelentkezők listáját.

Ideiglenes felvételi jegyzék >>