Étkezéssel kapcsolatos tájékoztatás

Étkezéssel kapcsolatos tájékoztatás

Az októberi étkezést szeptember 22. és 28. között új, modern felületen a   http://www.bethlen.eny.hu honlapon tudják megrendelni. A felület szeptember 22-én nyílik, melyre a szülői e-mail címre kapott felhasználónévvel és az ideiglenes jelszóval tudnak belépni. Az első használat után a jelszót meg kell változtatni.

2 menüből választhatnak ebédet, melyet a felületen kell bejelölni. Ebédet kizárólag a személyre szóló étkezési kártyájukon lévő vonalkód leolvasása után kapnak a tanulók. A vonalkód használható a telefonon mentett képként is, ezért célszerű azt lefotózni. Kártyát minden tanulónak tudunk adni, annak is, aki októbertől kezd el ebédet rendelni. A kedvezményre jogosultak a jogosultságot alátámasztó dokumentumot, adiétás ételt rendelők pedig a szakorvosi javaslat másolatát szíveskedjenekfeltölteni a felületre. (Kérjük, hogy ezeket a dokumentumokat -amennyiben e-mailben még nem küldték el - továbbítsák az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre is!) Fizetni jelenleg átutalással lehet.

Figyelem! Szeptember 22-én délelőtt a szeptember hónapra befizetett tanulók megkapják a kártyát, nekik már holnapól kötelező lesz annak használata.

Amennyiben bármilyen kérdésük, problémájuk van, kérem, hogy az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre jelezzék.

Mellékletek:
etkezes nyilatkozat.pdf [53.31Kb]
Feltöltve 2023. augusztus 24. Csütörtök Feltöltő: Virágh Krisztián
Étlap 2023 október.pdf [137.89Kb]
Feltöltve 2 héttel ezelőtt. Feltöltő: Virágh Krisztián
Segedlet szuloi feluletre torteno belepeshez altalanos 2022.pdf [131.11Kb]
Feltöltve 2 héttel ezelőtt. Feltöltő: Virágh Krisztián