Egy nálunk végzett pénzügyi

Egy nálunk végzett pénzügyi-számviteli ügyintéző véleménye iskolánkról! Érdemes nálunk tanulni! Jelentkezz Te is a Bethlenbe!

Ez a képzés egy mérföldkő volt az életemben. Nem csak azért, mert végérvényesen tudatosította bennem, hogy ebben a szakmában szeretnék továbbtanulni, és a későbbiekben elhelyezkedni is, hanem mert olyan tudással és szakmai ismeretekkel lettem gazdagabb, amit már a képzés elvégzése előtt is tudtam hasznosítani. (A családban mindenki hozzám fordult, hogy csináljam meg nekik az adóbevallásukat, és örömmel tudatosult bennem, hogy képes vagyok rá, külső segítség nélkül.)
Ez minek köszönhető? Azon tanárok kiváló munkájának, akiknek a szakmai kompetenciájuk kifogásolhatatlan, hozzáállásuk nem azt tükrözi, hogy túl akarnak már végre lenni az egész képzésen, hanem azt, hogy minden diákot szeretnének sikeresen felkészíteni a vizsgákra és az utánakövetkezőkre. Egyetlen negatívumot tudnék csak említeni.... Túl gyorsan eltelt ez az egy év... Szívesen maradtam volna sokkal több időt is. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki egy igényes képzésen szeretne részt venni!
(Gogola Richárd - kitűnőre vizsgázott Pénzügyi-számviteli ügyintézőnk)