Vida Reni

Jelentkezz a Bethlenbe szakmát tanulni! Válogass a nappali vagy esti OKJ-s képzések közül, Te sem fogod megbánni! Vida Renáta volt tanulónk véleményét olvashatjátok!

Tipikus "érettségi után merre" diák voltam, majd szinte ajándékként jött a hír, hogy OKJ-s képzést indítanak az iskolámban. Gondoltam, ha már ide jártam 4 évig, csupa jó tapasztalatokkal, akkor miért ne próbáljam meg. Be kell valljam, voltak kétségeim, és nem is hittem, hogy sikeres vizsgát fogok tenni (szerintem ezzel nem is voltam egyedül). Szerencsére olyan tanáraink voltak, akik kitartóak voltak, ha kellett ezerszer meg ezerszer is elmagyarázták a tananyagot és addig nem nyugodtak, amíg meg nem értette mindenki. Igyekeztek a legnagyobb tudásukkal tanítani, motiválni és előre tuszkolni minket, főleg amikor csökkent a lelkesedésünk vagy kezdődött a pánik a közeledő vizsga miatt. Végül a végén mindenki kisebb-nagyobb sikerrel, de sikeres vizsgát tett. Azt hiszem, mindenki nevében elmondhatom, hogy nagyon hálásak vagyunk, hiszen a legtöbben már rég feladták volna, de a sok előrelökésnek köszönhetően mindenki bizonyítvánnyal a kezében végezte a képzést.
(Vida Reni az országos szakmai tanulmányi versenyen szerepelt Pénzügyi-számviteli ügyintézőnk és Vállalkozási mérlegképes könyvelőnk)