Hatos Edina

Pénzügyi-számviteli ügyintéző

Két éve azért döntöttem a pénzügy-számvitel mellett, mert még egy OKJ-s képzést ingyen elvégezhettem, és bár alapvetően humán területen tanultam eddig, illetve mindig is gyenge voltam a "számolós" tárgyakból, gondoltam, kilépek a komfort zónámból és valami teljesen újat kezdek tanulni. Két iskolát találtam, ahol ingyenes volt a képzés, ez volt az egyik. Igazán a másik intézménybe szerettem volna menni, mert sokkal közelebb lett volna, de elkavarták a jelentkezésemet. A Bethlennek szuper a honlapja, sokkal jobban tudtam tájékozódni a jelentkezésekkel kapcsolatban.

A tanárokról:

Az oktatók közül kiemelném Hundt Tamást. Eszméletlen tudású és gyakorlatias oktató, nála olyan dolgokat tanultam, amiket a munkám során is tudtam hasznosítani. Mindezt úgy, hogy a számítógép és én, az két külön univerzum. :)

A szakmai angol is szuper volt Őriné Barth Zsófia tanárnővel.

Bíró Marcsit is nagyon szerettem. Bár a közgazdaságtan nem lett a kedvencem, a Tanárnő végig nagyon segítőkész és kedves volt.

Ami meglepő, hogy a pénzügy volt az egyik kedvenc tárgyam. Valamiért nem feltételeztem magamról, hogy tetszeni fog. Bottyán Tanár Úr lelkiismeretesen felkészített minket a vizsgákra.

Frányó Zsófi Tanárnővel bár sajnos kevés óránk volt, de mindig nagyon élveztem. Igazi szív-lélek pedagógus, aki nagyon érthetően magyarázta el a tananyagot.