BUDAPESTI GÉPÉSZETI SZC

BETHLEN GÁBOR SZAKGIMNÁZIUMA

wiki wiki googlephoto youtube fb akadalymentes v2

kepzeseink

Nappali képzéseink

Érettségi előtti képzések

Az érettségire való felkészítés szakaszában a képzési idő 4 év (9 – 12. évfolyam), illetve az érettségi utáni szakmai képzés szakaszában 2 év. Ez utóbbi a vonatkozó jogszabályok értelmében 1 évre rövidülhet.

Mindhárom ágazatban a közismereti tantárgyak oktatása mellett szakmai tantárgyak tanítása is történik az adott szakterületnek megfelelően. A szakmai oktatás lehetőséget nyújt a különböző ágazatok szakmai elméleti és gyakorlati ismereteinek elsajátítására, a készségek és képességek fejlesztésére, az érettségi utáni szakképzés megalapozására vagy szakirányú felsőfokú továbbtanulás előkészítésére.

Mellék-szakképesítés: A tanuló vállasztása alapján tanulható az adott szakgimnáziumi ágazathoz kapcsolódó szakképesítés vagy részszakképesítés. A tanítás a 11. és 12. évfolyamon tanórai keretek között történik.

Nyelvi előkészítő osztály: Az osztály tanulói az első évben heti 18 órában tanulják az angol nyelvet, amely a nyelvvizsga megszerzéséhez biztos alapot nyújthat. A tanulók a következő évtől a Logisztikai és szállítmányozási ügyintéző képzés tanterve alapján haladnak tovább.

 

Közlekedés,
szállítmányozás és
logisztika ágazat

Közgazdaság
ágazat

Informatika
ágazat

     
Logisztikai és szállítmányozási ügyintéző Pénzügyi-számviteli ügyintéző Gazdasági informatikus
Közúti közlekedés üzemvitel-ellátó Vállalkozási és bérügyintéző  
Vasúti árufuvarozási ügyintéző    

 

Szakképzéseink (nappali)

 

Szállítmányozási ügyintéző
(OKJ 54 841 04)
Pénzügyi - számviteli ügyintéző
(OKJ 54 344 01)