BUDAPESTI GÉPÉSZETI SZC

BETHLEN GÁBOR SZAKGIMNÁZIUMA

wiki wiki googlephoto youtube fb akadalymentes v2

kepzeseink

Alapítványunk adatai

E-mail cím: tennialapitvany@gmail.com
Adószámunk: 19670711 -1 - 42
Bankszámlaszámunk: 10401945 - 50526590 - 68751007

Alapítvány

Iskolánk alapítványa a 2017-2018-as tanévben is aktívan tevékenykedett és értékes ajándékokkal lepte meg az iskola tanulóit. Az idei tanévben biliárdasztalt és az ünnepségek hangosításának fejlesztése érdekében hangfalat kaptunk. A biliárdasztal nagy népszerűségnek örvend, szívesen játszanak rajta szabadidejükben diákjaink. A „Bethlen díj” idén is kiosztásra került. A díjat, Kraszna Attila, az alapítvány elnöke – régi bethlenes diákunk adta át Nagy Krisztiánnak, a tanév diák díjazottjának, aki az országos szakmai versenyen elért szép eredményéért értékes ajándékutalvány birtokosa is lett. A kenutábort és a gólyatábort is jelentős összeggel támogatta azt alapítvány és a jól tanuló diákjaink is az alapítványtól kaptak mozi utalványt éves munkájuk elismeréseképpen.

Iskolánk 30 éves évfordulóján megrendezett ünnepségen az alapítvány egyik tagja, Blaskó Adrienn készített ajándék képeket iskolánknak.

Köszönjük szépen az alapítvány egész éves munkáját, jövőre is számítunk rátok!

"Tenni, ha csak írott szóval" Alapítvány

Adószámunk: 19670711 - 1 – 42

Bankszámlaszámunk: 10401945-50526590-68751007

A „Tenni, ha csak írott szóval” Alapítványt 1991-ben a Bethlen Gábor Szakközépiskola és a határon túli Márton Áron Líceum közösen alapította. Közel 15 éven keresztül, az aktívan működő Alapítvány keretein belül megszámlálhatatlan sok verseny és pályázat került kiírásra, évente cserediák programok került megszervezésre és az Alapítvány sikeresen támogatta a számos diákok fejlődését, tanulmányi előrehaladását.

Egy szomorú 2006-os esemény, Donázy István Igazgató Úr és egy személyben az Alapítvány Elnökének elvesztése után az Alapítvány nem tudott érdemlegesen továbbműködni.

Attachments:
Download this file (tenni_rend_nyil.pdf)Rendelkező nyilatkozat[ ]

bdij

Az Iskola fennállásának 10. évfordulója óta, minden évben kiosztásra kerül egy tanár és egy diák részére a Bethlen-díj. A 2018-as év Bethlen-díjas diákját Nagy Krisztiánt készpénz jutalomban részesítette az Alapítvány.

A Bethlen díjon felül az Alapítvány Nagy Krisztiánt az ÁSZÉV versenyen elért szép eredményéért külön jutalomban részesítette. Gratulálunk Krisztiánnak és a többi résztvevőnek is a szép helyezésekért.