BUDAPESTI GÉPÉSZETI SZC

BETHLEN GÁBOR SZAKGIMNÁZIUMA

wiki wiki googlephoto youtube fb akadalymentes v2

szakmakejszakaja 2019

Iskolánkban szervezett programok:

program leírás
Közgazdaság/pénzügyi quiz Pénzügyi/gazdasági alapismeretek tesztelése játékos formában. A szakmák éjszakája keretében szeretettel várjuk azon fiatalokat, kevésbé fiatalokat, akikhez közel áll a gazdálkodás, a takarékoskodás. Itt játékos formában adhatnak számot tudásukról eddigi tapasztalataikról versengéses formában, a győztesek nem betétkönyvet, ám reméljük maradandó emléket kapnak tanárainktól.
Közlekedési/logisztikai quiz Utazás, szállítás, szállítmányozás földön, vízen és levegőben. Megismerheti, milyen módon és eszközzel tudunk a világban szállítani bármilyen áruféleségeket. Iskolánk tanárai és tanulói a lehető legszínesebben és szórakoztató formában állították össze a feladatokat.
Pénzügyi ugróiskola Pénzügyi pálya modellezése klasszikus ugróiskola szabályait betartva játékos formában. Ne ugrálj - mondhatnánk, de itt pont ez a cél. Gyerekkori játékunkat felhasználva játékosan kaphatnak képet pénzügyi szokásainkról, felelős pénzügyi magatartásunkról.
Black jack- kockázatvállalási attitüd játék Kockázatvállalási attitüd mérése kockapóker játék során. Nálunk most kockázatmentesen kockáztathat kockával. A győztes mindent visz, de biztosan sok-sok tapasztalatot szerezhet. Játék, valóság egy helyen. Érdemes kipróbálni, nem veszíthet!
Német nyelvi játékos feladatok Nyelvi quiz a német nyelvterületen való könnyebb tájékozódás, utazás és munkavállalás során. Ha szeretne játszami, új dolgokat tanulni, tudását felmérni, itt a helye. Iskolánk tanárai, diákjai szeretettel várják.
Angol nyelvi játékos feladatok Nyelvi quiz az angol nyelvet kezdő és középhaladó szinten ismerők részére. Itt nem lesz dolgozatírás, nem lesz szintfelmérő, nem is felvételi teszt. Csak egy laza, könnyed, vidám quiz, hogy angolul is ráhangolódjhasson szakmáinkra.
Őszinte vallomás - Adóbevallás kezdőknek és haladóknak Hamarosan itt a május! Adóbevallás helyes kitöltése, szakmai segítség adózóknak. Kérdéseikre szakavatott tanárok válaszolnak, talán még újdonságokat is hallhat. Várunk minden leendő és jelenlegi munkavállalót. A diszkréció nálunk elvárás! Ne feledje, itt a május!
Nyolcvan nap alatt a Föld körül - logisztikai kihívások Nemzetközi szállítmányozás modellezése logisztikai feladatokkal, kontinenseken át történő fuvarozás megszervezése az összes lehetséges szállítóeszköz igénybevételével. Az internet segítségével feltárul a világ, kibontakoznak a képsségek. Biztosan célba ér!
Attachments:
Download this file (szakmakejszakaja_2019.jpg)szakmakejszakaja_2019.jpg[ ]