BUDAPESTI GÉPÉSZETI SZC

BETHLEN GÁBOR SZAKGIMNÁZIUMA

wiki wiki googlephoto youtube fb akadalymentes v2

szakmakejszakaja 2019

Iskolánkban szervezett programok:

 

Program Leírás
Közgazdaság/pénzügy játékosan "Közgazdaság játékosan
Gazdasági útvesztő – társasjáték
Kockázatvállalás- verseny –siker közben játékosan megismered a gazdasági szakkifejezéseket."
Közlekedési/logisztikai quiz Utazás, szállítás, szállítmányozás földön, vízen és levegőben. Megismerheti, milyen módon és eszközzel tudunk a világban szállítani bármilyen áruféleségeket. Iskolánk tanárai és tanulói a lehető legszínesebben és szórakoztató formában állították össze a feladatokat.
Pénzügy a zene szárnyá Szól az ének, száll a dal
Gyermekdalok jogi szaknyelven
Felismered? Elénekled?
Black jack- kockázatvállalási attitüd játék Kockázatvállalási attitüd mérése kockapóker játék során. Nálunk most kockázatmentesen kockáztathat kockával. A győztes mindent visz, de biztosan sok-sok tapasztalatot szerezhet. Játék, valóság egy helyen. Érdemes kipróbálni, nem veszíthet!
Német nyelvi játékos feladatok Nyelvi quiz a német nyelvterületen való könnyebb tájékozódás, utazás és munkavállalás során. Ha szeretne játszami, új dolgokat tanulni, tudását felmérni, itt a helye. Iskolánk tanárai, diákjai szeretettel várják.
Angol nyelvi játékos feladatok Nyelvi quiz az angol nyelvet kezdő és középhaladó szinten ismerők részére. Itt nem lesz dolgozatírás, nem lesz szintfelmérő, nem is felvételi teszt. Csak egy laza, könnyed, vidám quiz, hogy angolul is ráhangolódjhasson szakmáinkra.
Őszinte vallomások, tervek Projekt prezentációk
Bemutatjuk Pénzügyi-számviteli ügyintézőink esettanulmányait. Kérdezhetsz, mi válaszolunk.
Kérdéseikre szakavatott tanár, diákok válaszolnak, talán még újdonságokat is hallhat. Várunk minden leendő és jelenlegi szakmabelit. 
Nyolcvan nap alatt a Föld körül - logisztikai kihívások Nemzetközi szállítmányozás modellezése logisztikai feladatokkal, kontinenseken át történő fuvarozás megszervezése az összes lehetséges szállítóeszköz igénybevételével. Az internet segítségével feltárul a világ, kibontakoznak a képsségek. Biztosan célba ér!

 

 

 

Attachments:
Download this file (szakmakejszakaja_2019.jpg)szakmakejszakaja_2019.jpg[ ]